Рятувальники вже провели перевірки майже всіх сховищ та протирадіаційних укриттів Житомирщини » Новини Житомира
 
 


Рятувальники вже провели перевірки майже всіх сховищ та протирадіаційних укриттів Житомирщини

Автор: news_maker від 11-03-2015, 15:22, переглядів: 1 115

Рятувальники вже провели перевірки майже всіх сховищ та протирадіаційних укриттів Житомирщини

Про це під час чергового засідання обласного оперативного штабу доповів заступник начальника управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Житомирській області Олег Держанівський. За його словами, нині вже перевірено 121 сховище, що становить 95 % від усіх наявних в області, та 1046 укриттів – це близько 99 % від усіх наявних.

Стовідсоткового результату не вдалося досягти через ряд об’єктивних і суб’єктивних причин:

"Зокрема, на деяких об’єктах не визначено балансоутримувачів, в тому числі, і в судовому порядку. На деяких об’єктах не вдалося отримати підпис керівника про те, що він отримав акт перевірки, тому ми не можемо вважати цю захисну споруду де-юре перевіреною. Наприклад, приміщення "Київстару" у Житомирі – там іде суд з Фондом держмайна щодо цього об’єкту. Серед об’єктів, які ми перевірили, але, разом з тим, не можемо вважати перевіреними – "Медбудсервіс", дві захисні споруди Баранівського фарфорового заводу, ВАТ "Баранівкатранс", деякі споруди в Коростишівському районі".

Завершити перевірки рятувальники збираються вже в найближчі дні. Однак на цьому процес не зупиниться. Адже з 10 березня працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій почали так звані контрольні перевірки. Їх проводитимуть на об’єктах, які де-факто можуть поліпшити стан наявних в них сховищ та укриттів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: