Голова ОДА поїде в райони перевіряти, як нараховують людям субсидії » Новини Житомира
 
 


Голова ОДА поїде в райони перевіряти, як нараховують людям субсидії

Автор: news_maker від 20-05-2015, 11:19, переглядів: 1 175

Голова ОДА поїде в райони перевіряти, як нараховують людям субсидії

19 травня в Житомирській облдержадміністрації відбулося засідання оперативного штабу цивільного захисту. Розглянули стан оформлення та виплат субсидій у Житомирській області.

За даними департаменту праці та соціального захисту населення, станом на 17 травня напряму за фінансовою допомогою звернулося 3037 громадян. На телефони «гарячої лінії» надійшло 2900 звернень.

Для того, щоб поліпшити якість послуг населенню, обласна адміністрація запровадила процес перевірки ходу нарахування грошових компенсацій. Першими перевірили районні управління соцзахисту м.Житомир, а ще Коростишівського, Баранівського та Бердичівського районів.

Проте черги побачили тільки у Житомирі. Щоб їх ліквідувати, голова ОДА Сергій Машковський доручив налагодити посиленний режим роботи управлінь соцзахисту на місцях. За потреби – навіть у вихідні дні. І щоденно районні управління будуть відвідувати фахівці з області, щоб оперативно корегувати ситуацію із надання субсидій.

Сергій Машковський пообіцяв, що він та його заступники також перевірятимуть, як у районах нараховують людям субсидії.

«Ще на початку квітня жителі Житомирщини отримали бланки заяв та декларацій на оформлення субсидій. Тепер же ми маємо забезпечити максимальну допомогу людям в оформленні державної допомоги. Кожна родина, яка потребує підтримки держави, повинна її отримати», – сказав голова облдержадміністрації.
Голова ОДА поїде в райони перевіряти, як нараховують людям субсидії

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: