У Житомирі влада обіцяє до 1 серпня звільнити вулицю Київську від маршруток » Новини Житомира
 
 


У Житомирі влада обіцяє до 1 серпня звільнити вулицю Київську від маршруток

Автор: news_maker від 8-07-2015, 10:32, переглядів: 1 352

У Житомирі влада обіцяє до 1 серпня звільнити вулицю Київську від маршруток

У Житомирі говорили про реформу транспортної галузі. Вже незабаром житомирянам обіцяють зміни, що стосуються як комунального електротранспорту, так і перевезень, що здійснюють маршрутні таксі.

Зокрема, очікується, що вже до 1 серпня, одна з центральних вулиць обласного центру – Київська, буде повністю звільнена від маршруток. Про це повідомив заступник Житомирського міського голови Євген Демчик:

“По приміським маршрутам є 8 схем, де міськрада затвердила нову схему їхнього руху територією міста. Попередньо, з 15 липня ми розпочинаємо роботу, і я думаю, до 1 серпня вулицю київську покинуть всі маршрутні таксі. Це стосується як міських, так і приміських маршрутів”.

Основні ж зміни чекають Трамвайно-тролейбусне управління. Планується, що новий тролейбусний маршрут 5-А, що нині курсує від Панчішної Фабрики до Гідропарку, буде подовжено до Ялинки. Крім того, міська рада розмірковує над доцільністю введення спеціального нічного тарифу. Але і на цьому плановані зміни не завершаться:

“Ми отримали підтримку депутатського корпусу. Було виділено 15 млн. гривень. На розвиток ТТУ на цей рік. Це дозволить нам відремонтувати 7 тролейбусів та 2 трамваї. Також ми можемо говорити про новації цьогорічні. Це стосується єдиної системи електронного квитка. Вона дозволить сьогодні запустити роботу комунального транспорту. Буде єдина карта житомирянина, де будуть всі пільги. Ми зможемо бачити скільки пільгових пасажирів перевозиться, скільки взагалі людей користуються нашими послугами і де потрібно внести посилення на шляху до розвитку комунального транспорту”.

Також, заступник міського голови, Євген Демчик, розповів, що всі пасажири можуть залишати скарги на перевізників скориставшись цілодобовою лінією інформаційного центру за номером 15-80.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: