Депутати обласної ради виділили кошти на будівництво приміщення для МРТ » Новини Житомира
 
 


Депутати обласної ради виділили кошти на будівництво приміщення для МРТ

Автор: news_maker від 16-10-2015, 20:31, переглядів: 1 338

Депутати обласної ради виділили кошти на будівництво приміщення для МРТ

Майже 900 тисяч гривень перерозподілені в межах видатків на галузь охорони здоров'я:

"Прийнято на комісії з питань охорони здоров'я і на бюджетній комісії одноголосно перерозподілити 868 тисяч гривень – на минулій сесії ми виділяли 2,8 мільйона гривень на створення чорнобильського відділення, зараз на 600 тисяч зменшити, і ще 268 тисяч – за рахунок придбання в стоматоб'єднання обладнання, для того, щоб 868 тисяч гривень уже спрямувати для будівництва приміщення для встановлення магнітно-резонансного томографа", – поінформувала директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ганна Ємченко.

При цьому кошти, які зараз забираються, мають бути передбачені в бюджеті на наступний рік, адже потреба в них не зникла:

"Коли ми розглядали це питання на президії обласної ради, то з'ясували, що при формуванні бюджету 2016 року ці кошти включать. Бо ми знімаємо 600 тисяч з ліфта для чорнобильського відділення, а він там потрібен, і наша пропозиція, яка вже була проголосована, по стоматоб'єднанню. Тому треба протокольне звернення від сесії до головного розпорядника коштів, щоб при формуванні бюджету це було враховано". – зазначив голова обласної ради Віталій Француз.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: