За хабарництво засуджено головного ревізора Новоград-Волинської податкової інспекції » Новини Житомира
 
 


За хабарництво засуджено головного ревізора Новоград-Волинської податкової інспекції

Автор: news_maker від 20-10-2015, 21:20, переглядів: 1 111

За хабарництво засуджено головного ревізора Новоград-Волинської податкової інспекції

За матеріалами СБУ набрав чинності вирок Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області стосовно головного державного ревізора – старшого інспектора Новоград-Волинської об’єднаної державної податкової інспекції.

Податківець налагодив корупційний механізм одержання хабарів за сприяння спадкоємцям в ухиленні від сплати податку за прийняте у спадщину майно та незастосування у подальшому штрафних чи фінансових санкцій.

Хабарника було затримано одразу після одержання ним 7 тисяч гривень хабара – суми, за яку здирник погодився виключити спадкоємця зі списку боржників. Про це повідомляє прес-група УСБ України в Житомирській області.

Вироком суду правопорушника визнано винним у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Йому призначено покарання у вигляді штрафу у розмірі 1500 неоподатковуваних мінімумів громадян із позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, строком на три роки.

На підставі ст.54 КК України його позбавлено державного рангу та категорії посади державного службовця

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: