На Житомирщині правоохоронці затримали сільського голову за хабар у 48 тисяч гривень » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині правоохоронці затримали сільського голову за хабар у 48 тисяч гривень

Автор: news_maker від 6-11-2015, 17:15, переглядів: 1 549

На Житомирщині правоохоронці затримали сільського голову за хабар у 48 тисяч гривень

6 листопада у Черняхівському районі працівники міліції затримали голову однієї з сільських рад під час отримання неправомірної вигоди. Службовець вимагав хабар за вирішення питання щодо укладення договору на виконання ремонтних робіт за рахунок бюджету.
54-річного голову сільської ради затримали близько 11.00 на автодорозі Черняхів – Червоноармійськ оперативники Управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС області разом з працівниками прокуратури відразу після отримання ним другої частини обумовленої суми.

У ході подальших слідчих дій у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, гроші, які стали речовим доказом протиправних дій, було вилучено.

Хабар чоловік вимагав у представника товариства за позитивне вирішення питання щодо укладання договору про виконання за бюджетні кошти ремонтних робіт будинку культури в одному з сіл.
Службовця затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.
Чоловікові загрожує ув’язнення на термін від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.
Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює прокуратура області.

На Житомирщині правоохоронці затримали сільського голову за хабар у 48 тисяч гривень

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: