На Житомирщині знову горять торфовища » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині знову горять торфовища

Автор: news_maker від 6-11-2015, 17:41, переглядів: 1 597

На Житомирщині знову горять торфовища

Цього разу загоряння виникло в Черняхівському районі. Розповідає фахівець прес-служби Управління ДСНС у Житомирській області Павло Франчук: "Учора в селі Городище Черняхівського району на землях запасу Городищинської селищної ради виникло загоряння торфу на площі 2 га. Вогнеборцями впродовж доби ліквідовано загоряння на площі 1 га. Гасіння продовжується.
В с. Броники Нов.-Волинського району виникла пожежа в недіючій цегляній будівлі фельшердсько-акушерського функту. Там вогнем знищено електролічильник та пошкоджено стіну. Трохи згодом в самому Новоград-Волинському горіла дерев’яна літня кухня. Внаслідок чого полум’я знищило дах, п’ять квадратних метрів перекриття та домашнє майно. Пожежу ліквідовано силами двох відділень надзвичайників. Дерев’яний житловий будинок загорівся в с. Глибочок Баранівського району. Господарі помешкання своєчасно помітили займання та зателефонували до служби порятунку "101". По прибуттю чергового караулу рятувальників до місця виклику, в оселі спостерігалось незначне задимлення. Загоряння вдалося швидко ліквідувати. Полум’я знищило лише холодильник".

Рятувальники інформують, що внаслідок пожеж загиблих та травмованих не виявлено. Причини виникнення вогню наразі встановлюють фахівці.

Всього впродовж попередньої доби в Житомирській області оперативно-рятувальними підрозділами зареєстровано сім повідомлень про надзвичайні події чи загрозу їх виникнення. Серед них п’ять пожеж та один випадок виявлення вибухонебезпечних предметів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: