У Житомирі обговорили «земельні питання» учасників АТО » Новини Житомира
 
 


У Житомирі обговорили «земельні питання» учасників АТО

Автор: news_maker від 4-12-2015, 17:32, переглядів: 1 661

У Житомирі обговорили «земельні питання» учасників АТО

4 грудня 2015 року, за ініціативи громадської ради в облдержадміністрації відбувся круглий стіл з питань землекористування.
Учасники обговорень – представники облдержадміністрації, Держгеокадастру в Житомирській області, громадської ради, громадських організацій, учасники АТО та активісти.

Серед основних проблемних питань, що підняла громадська рада перед Держгеокадастром в області – порушення термінів виготовлення технічної землевпорядної документації для громадян та учасників АТО, сімей загиблих та реальні перспективи виділення земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва родинам загиблих в АТО, учасникам АТО (чи проведено аналіз місцевості, транспортної доступності і наявність інженерних мереж в районах майбутньої забудови).

Активісти порушили і проблеми розпаювання земель с. Нова Чортория Любарського району та стану інвентаризації і моніторингу земель.

За результатами обговорень під час круглого столу громадськість та представники влади дійшли консенсусу щодо необхідності вже в найближчий час визначити перелік підприємств, які готують технічну документацію на земельні ділянки без порушень термінів та поінформувати про це учасників АТО, а також підготувати Держгеокадастру в області дані про результати моніторингу земель, проведеного в 10 районах, інформацію про нові масиви та зразки документів для оформлення земельних ділянок учасникам АТО та їх родинам.

Нагадаємо, на сайті облдержадміністрації діє розділ «Центр допомоги учасникам АТО», де розміщена вся інформація про пільги учасникам АТО, переліки необхідних документів, а також дані про резервні земельні ділянки.

З будь-яких питань демобілізовані та їх родини також можуть звернутися безпосередньо в облдержадміністрацію, Центр допомоги учасникам АТО, який працює в будні дні за адресою: м. Житомир, м-н ім. С.П. Корольова, 1, каб. 101. Тел. для довідок: (0412) 47-50-06.

На зустрічі були присутні: Геннадій Дмитренко – перший заступник голови Житомирської ОДА, представник Держгеокадастру в Житомирській області, фахівці сектору обласної ради з питань землекористування, голова громадської ради при Житомирської ОДА Стельмах В.І., члени громадської ради, учасники АТО, громадськість.
У Житомирі обговорили «земельні питання» учасників АТО
У Житомирі обговорили «земельні питання» учасників АТО
У Житомирі обговорили «земельні питання» учасників АТО

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: