Міська влада рішуче боротиметься зі стихійною торгівлею у Житомирі » Новини Житомира
 
 


Міська влада рішуче боротиметься зі стихійною торгівлею у Житомирі

Автор: news_maker від 3-06-2016, 19:36, переглядів: 1 125

Міська влада рішуче боротиметься зі стихійною торгівлею у Житомирі

За дорученням першого заступника міського голови Олексія Ясюнецького у місцях стихійної торгівлі інспекція з благоустрою розклеює оголошення про заборону торгівлі у непризначених для цього місцях.

За словами посадовця, на торгівлю «з землі» надходить багато скарг від мешканців міста. Продукти харчування знаходяться поза санітарним і ветеринарним контролем, що не дає жодних гарантій безпеки та дотримання санітарних норм.

«До мене щоразу під час особистого прийому та письмово надходить багато скарг від житомирян на стихійну торгівлю. І це не лише по вулиці Небесної сотні, але й по всьому місту. Я розумію, що є різні життєві обставини, але щоб був порядок у місті потрібно прийняти вольове рішення, як би це складно не було. Ми пропонуємо людям нормальну альтернативу – дешеві базари, де найвища ціна за оренду місця становить 10 грн. в день», - коментує Олексій Ясюнецький.

Боротьбу зі стихійною торгівлею розпочнуть з вулиці Небесної Сотні, залучаючи до наведення порядку поліцію. Незаконна торгівля підпадає під статтю 160 КУАп і карається штрафами. І вже з понеділка поліція почне притягати порушників до відповідальності.

«Розпочнемо з вулиці Небесної Сотні, але це саме буде і на вулиці Хлібній, і по всьому місту, де є стихійна торгівля. Тут я звертаюся до громадян міста - стихійна торгівля виникає тому, що на неї попит. Тому ці дії мають бути обопільні – і від влади і від людей. Ми пропонуємо альтернативу на ринках міста та закликаємо людей підтримати нашу ініціативу та порядок у Житомирі», - підкреслює перший заступник Олексій Ясюнецький.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: