На Житомирщині правоохоронці виявили у сховку гранатомети та набої » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині правоохоронці виявили у сховку гранатомети та набої

Автор: news_maker від 24-06-2016, 18:31, переглядів: 1 123

На Житомирщині правоохоронці виявили у сховку гранатомети та набої

23 червня працівники Головного управління Нацполіції спільно з УСБУ області виявили на околиці Житомира сховок, з якого вилучено, за попередньою інформацією, 2 гранатомети та майже 900 набоїв. У рамках розпочатого кримінального провадження встановлюється призначення арсеналу та його власник.

Перевіряючи отриману оперативну інформацію щодо можливого незаконного обігу зброї, правоохоронці виявили сховок із небезпечними предметами у закинутому виробничому приміщення колишнього потужного підприємства на одній з околиць Житомира.

З місця події вилучено, за попередньою інформацією, 2 РПГ-22 та 2 цинкових ящики із набоями калібру 7,62 мм по 440 штук у кожному.

Нині боєприпаси направлено на експертне дослідження, за результатами якого прийматиметься рішення щодо остаточної правової кваліфікації події.

Розпочато досудове розслідування за ст. 263 (Незаконе поводження зі зброєю бойовими припасами та вибуховими пристроями) Кримінального кодексу України, у рамках якого з’ясовується походження та призначення арсеналу, а також його власник.

Подібні дії чинним законодавством караються позбавленням волі на термін від 3 до 7 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: