На комунальному МРТ зроблять "дитячий день" та запровадять електронну чергу » Новини Житомира
 
 


На комунальному МРТ зроблять "дитячий день" та запровадять електронну чергу

Автор: news_maker від 6-07-2016, 21:38, переглядів: 1 081

На комунальному МРТ зроблять "дитячий день" та запровадять електронну чергу

Начальник управління охорони здоров'я облдержадміністрації Олександр Торбас розповів про перші результати роботи комунального магнітно-резонансного томографа. За його словами, зараз томограф працює в дві зміни, з 8 до 20 години, в середньому щодня обстеження проходять 12 пацієнтів, з 9 червня по 5 липня – 160. Черга розписана до кінця серпня. Олександр Торбас каже, що найближчим часом графік роботи буде змінений:

"Ми готуємо електронну версію черги, щоб все було прозоро. Найближчим часом вона вже буде на сайтах, тобто, кожен лікувальний заклад зможе увійти в цю чергу, записатися, а тут буде все працювати. Ми хочемо зробити один день для дітей, це буде дитячий день, в цей день тут має працювати дитячий анестезіолог. Десь я думаю, через місяць-півтора ми цей день уже введемо".

Крім того, приблизно в ці ж терміни планується перевести томограф на роботу в цілодобовому режимі і без вихідних. А орієнтовно в жовтні-листопаді цього року лікарі сподіваються на розширення можливостей для обстежень.

До цього часу планують встигнути придбати спеціальний шприц-інжектор для введення контрастної речовини, що дасть змогу проводити обстеження, зокрема, органів черевної порожнини та м'яких тканин.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: