Марина Кишаковська, яку цієї суботи в Малині збив водій, потребує термінової допомоги » Новини Житомира
 
 


Марина Кишаковська, яку цієї суботи в Малині збив водій, потребує термінової допомоги

Автор: news_maker від 11-07-2016, 16:03, переглядів: 1 390

Марина Кишаковська, яку цієї суботи в Малині збив водій, потребує термінової допомоги

За інформацією сайту Інфо-Малин, у Марини пошкоджений хребет, роздроблені кістки малого тазу, численні забої та гематоми по всьому тілу. Крім того, дівчина перенесла трепанацію черепа. Найближчим часом постраждалу мають перевезти до Житомира. Зараз вона не може самостійно дихати, і терміново потребує допомоги спеціалістів. На лікування потрібні значні кошти.

Усіх небайдужих просять допомогти Марині. Номер картки батька дівчини Ігора Йосиповича Кишаковського 5168 7572 9877 9408.

Нагадаємо, цієї суботи в центрі Малина 33-річний водій скоїв наїзд на двох дівчат, які перетинали дорогу по пішохідному переходу. В результаті численних травм одна з постраждалих – Анастасія Сичевська 1997 року народження – померла в кареті швидкої допомоги. Інша – Марина Кишаковська, 1998 року народження – перебуває у лікарні важкому стані.

33-річний водій, який втік з місця події, виявився колишнім міліціонером. У поліції кажуть, що він звільнився ще минулого року і не проходив переатестацію до лав нової поліції. Під час першого опитування водій заявив, що за кермом була його дружина, яка, до речі, підтвердила слова чоловіка. Однак після перевірок з'ясувалося, що за кермом був таки чоловік.

У прокуратурі кажуть, що чоловіка вже затримано, йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Триває слідство.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: