На Житомирщині буде створено чотири госпітальних округи » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині буде створено чотири госпітальних округи

Автор: news_maker від 3-08-2016, 18:11, переглядів: 1 333

На Житомирщині буде створено чотири госпітальних округи

Про це розповів начальник управління охорони здоров'я облдержадміністрації Олександр Торбас. Він нагадав, що попередньо в області був розроблений проект, який передбачав створення на території Житомирщини дев'яти госпітальних округів, але потім відбулися зміни:

"Інститут розвитку територій Мінрегіонбуду провів відповідну експертизу і вони створили свій проект госпітальних округів, це чотири госпітальних округа в нашій області, які поділили на Новоград-Волинський, Бердичів, Коростень і Житомир".

При цьому межі госпітальних округів поки що не встановлюються, це буде робитися поступово, впродовж кількох років:

"План чотири госпітальних округа – то є сьогодні контурна карта. І сьогодні ніхто не може чітко встановити межі госпітального округу, тому що, коли започаткується госпітальний округ, він буде проходити відповідні визначення впродовж п'яти років. І тільки через п'ять років ми побачимо, коли кошти підуть за пацієнтом і подивимось, куди піде пацієнт, тоді вже будуть чітко визначені межі госпітального округу. Це, знаєте, за принципом: спочатку дивляться, де люди ходять, а потім вже там прокладають асфальт", – зазначив начальник управління охорони здоров'я облдержадміністрації Олександр Торбас.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: