Двоє загиблих і один поранений – трагічні наслідки зіткнення автомобілів в Бердичівському районі » Новини Житомира
 
 


Двоє загиблих і один поранений – трагічні наслідки зіткнення автомобілів в Бердичівському районі

Автор: news_maker від 9-08-2016, 21:02, переглядів: 1 271

Двоє загиблих і один поранений – трагічні наслідки зіткнення автомобілів в Бердичівському районі

Аби витягти пораненого водія з автівки знадобилась професійна допомога рятувальників, – повідомляють з Управління ДСНС в Житомирській області. Загалом за добу в Житомирській області оперативно-рятувальними підрозділами зареєстровано 24 повідомлень про надзвичайні події чи загрозу їх виникнення. Під дією різних факторів 4 осіб загинуло, 8 – травмовано.

Подробиці подій повідомив фахівець прес-служби Управління ДСНС у Житомирській області Павло Франчук:

"Природні екосистеми продовжують потерпати під пожеж. Протягом останньої доби сталося 6 таких загорянь, внаслідок чого вогнем пройдено трохи більше 6 га території. Зокрема, в с. Копище Олевського району виникло загоряння торфу на площі 0,3 га. В с. Білокоровичі Олевського району та безпосередньо в Олевську горіла суха трава на площі 2 га. Також загоряння сухотрав’я зафіксовано в смт. Ємільчине, с. Гришківці Бердичівського району та с. Бараші Ємільчинського району. Внаслідок усіх загорянь загиблих та травмованих не виявлено. Причини пожеж наразі встановлюють фахівці.

Спекотна, подекуди вітряна погода, що спостерігається в області, негативно позначається на ситуації з пожежами, особливо в екосистемах області. Через спалювання залишків рослинності, неконтрольоване розведення багаття, викидання у суху траву недопалків тощо в області й виникають пожежі в екосистемах, серед яких – на сільгоспугіддях. Рятувальники закликають населення бути обережними у поводженні з вогнем як в побуті, під час проведення польових робіт, так і на відпочинку на лоні природи!

Крім того оперативно-рятувальні підрозділи області надавали вчора допомогу населенню та іншим службам. Зокрема, в смт Городниця Новоград-Волинського району проводили аварійно-рятувальні роботи по вилученню травмованого водія з-під трактору, що перекинувся у кювет. А в Бердичівському районі сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів дві особи загинули, одна отримала травми. Надзвичайники деблокували травмованого водія з пошкодженого автомобіля".

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: