У Житомирі проходить тренінг з енергоефективності » Новини Житомира
 
 


У Житомирі проходить тренінг з енергоефективності

Автор: news_maker від 5-09-2016, 12:33, переглядів: 1 471

У Житомирі проходить тренінг з енергоефективності

В приміщенні конференц-залу готелю «Reikartz Житомир» сьогодні, 5 вересня, розпочався кластерний тренінг з енергоефективності по обміну досвідом. В рамках проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» захід зібрав контактних осіб із Чернігівської, Київської, Полтавської та Житомирської областей.

З вітальними словом до учасників звернулися перший заступник голови облради Володимир Ширма та директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва ОДА Олексій Шатило.

На тренінгу учасники, серед яких представники із областей, Центрального офісу Проекту, партнерських вузів, експерти з використання системи ProZorro Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, протягом 5-6 вересня обмінюватимуться досвідом у впровадженні проектів з енергоефективності.

Розглядатимуться різні практики розбудови місцевих громад, застосування реформи децентралізації через об’єднання громад в Житомирській області, практики реалізації енергоефективних ініціатив, діяльності Ресурсного центру зі сталого розвитку при ЖДУ ім. І. Франка та нові можливості впровадження проектів з енергоефективності.

6 вересня організатори проекту планують відвідати ГО «Рейська» в с. Рея Бердичівського району, аби ознайомити учасників із впровадженням громадою мікропроекту «Інноваційні енергоефективні заходи в Рейському дитячо-навчальному закладі «Червона шапочка». Проект включив в себе реконструкцію системи опалення, встановлення піролізного котла та тепломеханічного обладнання.

Мета проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» – відновлення базової соціальної та комунальної інфраструктури в таких пріоритетних сферах діяльності громад, як енергоефективність, охорона здоров’я, охорона навколишнього середовища, водопостачання спільно з розвитком малого аграрного бізнесу.

У Житомирі проходить тренінг з енергоефективності
У Житомирі проходить тренінг з енергоефективності
У Житомирі проходить тренінг з енергоефективності
У Житомирі проходить тренінг з енергоефективності

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: