В Лугинському районі модернізували садочок » Новини Житомира
 
 


В Лугинському районі модернізували садочок

Автор: news_maker від 15-09-2016, 12:24, переглядів: 1 134

В Лугинському районі модернізували садочок

У Лугинському дитячому садочку «Сонечко» завершилась реалізація проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (МРГ).

Проект громадської організації «Земля Лугів» був спрямований на залучення інноваційних енергоефективних заходів у дитячому садочку смт Лугини.

Оглянули оновлений садочок перший заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, керівництво району, а також координатор Проекту в Житомирській області Георгій Федорук.

У садочку було проведено модернізацію системи опалення зі встановленням піролізного котла, опалювальних радіаторів Purmo, насосів, баку розширувального круглого та замінено 10 вікон в приміщеннях садочку.

Громадська організація «Земля Лугів» (голова – Галина Старосуд) підготувала мікропроектну пропозицію (заявку на отримання гранту) та зібрала кошти у сумі 23 тис. 012 грн, ще 92 тис. 200 грн. було залучено з бюджету селищної ради, а 331 тис. 845 грн, що становить майже 75% від усієї необхідної суми, на реалізацію Проекту було надано ЄС/ПРООН. Таким чином загальна вартість Проекту склала 446 тис. 520 грн.

Наразі на завершальному етапі на Лугинщині знаходяться ще декілька Проектів: у с. Великий Дивлин – енергозберігаючі заходи (часткове перекриття приміщення школи, заміна вікон та дверей) та у с. Зарічка – встановлення вуличного освітлення на сонячних батареях.

В Лугинському районі модернізували садочок
В Лугинському районі модернізували садочок

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: