Гравці ФК «Аміко» перемогли у чемпіонаті України з футболу «50+» » Новини Житомира
 
 


Гравці ФК «Аміко» перемогли у чемпіонаті України з футболу «50+»

Автор: news_maker від 7-10-2016, 13:54, переглядів: 969

Гравці ФК «Аміко» перемогли у чемпіонаті України з футболу «50+»

У прес-центрі Житомирської ОДА сьогодні, 7 жовтня, відбувся брифінг переможців чемпіонату України з футболу «50+» футбольної команди «Аміко» з м. Андрушівки.

Гравці ФК «Аміко» на чолі з капітаном команди Миколою Басюком та начальником команди Ігорем Вознюком зібрались в Житомирі, аби поділитись своїми успіхами та досягненнями із ЗМІ області.

Участь в заході взяли голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма, начальник управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації Світлана Гресь, голова Житомирської обласної федерації футболу, депутат обласної ради Руслан Павлюк.

Голова обласної ради Володимир Ширма привітав усіх присутніх футболістів: «Ми зібрались для того, аби відзначити чемпіонів України з футболу «50+». Сьогодні у молоді є на кого рівнятись. Своїм прикладом ви показуєте, яким має бути підхід і до свого здоров’я, і до спорту. І за це вам велике спасибі».

За словами Руслана Павлюка, команда існує вже не один рік. З останніх п’яти чемпіонатів «Аміко» двічі здобувала перемогу. І незважаючи на вік, чоловіки продовжують грати у футбол, постійно тренуватись та отримувати нагороди.

Світлана Гресь, начальник управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, вітаючи гравців команди «Аміко», зазначила: «Сьогоднішня прес-конференція черговий акцентує на тому, що потрібно займатись спортом. І ви є взірцем для молоді, адже досягли таких високих результатів. Я впевнена, що вся Житомирщина пишається вашої перемогою. Наше управління і надалі допомагатиме розвитку футболу та іншим видам спорту».

Футболістів та капітана команди «Аміко» були відзначені подяками Житомирської облдержадміністрації та облради.

Гравці ФК «Аміко» перемогли у чемпіонаті України з футболу «50+»
Гравці ФК «Аміко» перемогли у чемпіонаті України з футболу «50+»

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: