На земельному аукціоні інвесторам передали в оренду майже 190 гектарів земель » Новини Житомира
 
 


На земельному аукціоні інвесторам передали в оренду майже 190 гектарів земель

Автор: news_maker від 18-10-2016, 18:06, переглядів: 976

На земельному аукціоні інвесторам передали в оренду майже 190 гектарів земель

Фахівці Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області на земельному аукціоні у жовтні продали права оренди на дев’ять земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності. Загальна площа угідь становить 189,4 гектара. Землі розташовані на території Великодивлинської сільської ради Лугинського району.

Стартова сукупна вартість ділянок була визначена на рівні 8% від нормативної грошової оцінки землі. За підсумками торгів вартість річної орендної плати за користування земельними ділянками підвищилась з 111,95 тис. грн до 113,84 тис. гривень. Кошти щорічно надходитимуть до місцевого бюджету та можуть бути використані на реалізацію соціальних програм.

На даний час землевпорядною службою регіону укладено 15 договорів з виконавцями земельних торгів, згідно яких заплановано реалізувати через аукціони права оренди ще на 15 земельних ділянок загальною площею 914,8 гектара. Інвесторам запропонують ділянки на території Бердичівського, Коростишівського, Лугинського та Малинського районів.

Загалом землевпорядниками Житомирської області включено 80 земельних ділянок загальною площею 2612,1 гектара до переліку земельних ділянок державної власності, права оренди на які можуть бути реалізовані на земельних торгах.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: