Креатив від кандидатів на Житомирщині » Новини Житомира
 
 


Креатив від кандидатів на Житомирщині

Автор: news_maker від 12-09-2012, 20:03, переглядів: 1 878

Креатив від кандидатів на Житомирщині

Творчо та креативно до політичної агітації підійшли кандидати в народні депутата в ОВО №64 (Коростень) та ОВО №62 (Житомир).

Минулих вихідних на Міжнародному фестивалі дерунів в місті Коростень тисячі потенційних виборців стали свідками майстер-класів по приготуванню дерунів від кандидатів. Свою активність та кулінарне мистецтво продемонстрували кандидат від Комуністичної Партії України Микола Тимошенко та опозиціонер Андрій Озерчук. Політикам вдалося зібрати навколо себе значну кількість відвідувачів фестивалю і представників засобів масової інформації, та нагодувати їх безкоштовними дерунами. Любителі поліської кухні заодно отримували ще й повітряні кульки від кандидата в народні депутати від КПУ М. Тимошенка.

До речі, поїздка до Коростеня з дегустацією дерунів коштувала цього року в турагенціях 100 гривень з людини.

Не менш оригінально агітували представники партії «Українська платформа «Собор». Двоє членів цієї політичної партії побували відразу в трьох селах Олевського району ВО №64 – Зубковичах, Лопатичах, Сущанах. Під час зустрічі з територіальними громадами 5-й номер в списку Української платформи «Собор» Тарас Компаніченко заспівав та заграв на старовинному інструменті кобзі українські пісні минулих століть.

В Житомирі В.О. №62 на День міста губернатор і кандидат у народні депутати Сергій Рижук проспонсорував місцеві школи образотворчого мистецтва дорогими водостійкими фарбами для малювання на асфальті. Під кожним з малюнків він письмово зізнавався в любові.

«Тут не звичайними гуашевими фарбами будеш малювати. Треба водостійкі фарби, які дійсно сьогодні дорого коштують», - пояснила одна з організаторок малювання на асфальті, викладач соціально-психологічного факультету ЖДУ ім. І. Франка Інна Величко.
Креатив від кандидатів на Житомирщині

Креатив від кандидатів на Житомирщині

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: