У містах та селищах області збільшено кількість поліцейських нарядів » Новини Житомира
 
 


У містах та селищах області збільшено кількість поліцейських нарядів

Автор: news_maker від 2-11-2016, 14:09, переглядів: 895

У містах та селищах області збільшено кількість поліцейських нарядів

З початку жовтня у м. Житомирі, а відтепер і у найбільших районах області поліцейські проводять оперативно-профілактичні заходи із попередження та розкриття правопорушень. У містах та селищах збільшено кількість поліцейських нарядів за рахунок додаткового залучення патрульних, нацгвардійців та працівників територіальних відділів поліції.
Такі заходи зумовлені необхідністю посилити контроль за правопорядком у громадських місцях, попереджувати грабежі та крадіжки, незаконні заволодіння транспортними засобами, залишеними господарями без нагляду, особливо у темну пору доби.

- Тривають превентивні заходи поліції, які ми вже розпочали, збільшивши кількість поліцейських на вулицях м. Житомира. Тепер поширюємо таку практику по всій області, - розповів заступник начальника ГУНП Артем Лисогор. – З урахуванням детального аналізу вчинених правопорушень, для кожного з територіальних підрозділів Нацполіції області розроблено конкретні заходи.
Так, маршрути патрулів розроблено з урахуванням концентрації правопорушень: зазвичай вони проходять поблизу нічних розважальних та торгівельних закладів, інших місць дозвілля молоді, парків відпочинку.

Поліцейські співпрацюють з місцевими громадами, зокрема упроваджуючи практику інформування правоохоронних органів у випадку появи у населених пунктах підозрілих осіб та транспорту.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: