У Центрі післядипломної освіти ЖДУ з'явився перший слухач з Південної Кореї » Новини Житомира
 
 


У Центрі післядипломної освіти ЖДУ з'явився перший слухач з Південної Кореї

Автор: news_maker від 4-11-2016, 18:53, переглядів: 1 253

У Центрі післядипломної освіти ЖДУ з'явився перший слухач з Південної Кореї

До Центру післядипломної освіти та довузівської підготовки Житомирського університету імені Івана Франка прибув перший слухач з Південної Кореї Лі Сонг Йонг. Він пройде курс з підготовки іноземних громадян до вступу у ВНЗ України. Розповідає завідувачка Центру Тетяна Рожнова:

"Коли ми поставили питання, чому він обрав саме наш вуз, він сказав, що ЖДУ ім.І.Франка сподобався. Він сам інженер-програміст і він вирішив повністю поміняти своє життя. Його зацікавила наша країна, і в перспективі він хоче поступати до нас на "менеджмент" і продовжувати навчання вже на наступний рік як бакалавр".

Працівники центру допомагають іноземному слухачу у проходженні адаптаційного періоду, вже відбулись і перші заняття. А наступного тижня до Центру післядипломної освіти та довузівської підготовки має приїхати ще один іноземець, цього разу з Пакистану. Також на розгляді заявка від слухача з Тунісу.

"Ми плануємо, що ці студенти до нас також в найближчий час приїдуть. У нас вже буде сформована група. Це зовсім новий виток для Центру післядипломної освіти", – зазначає кандидат педагогічних наук, завідувачка Центру Тетяна Рожнова.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: