У Житомирі один багатоповерховий будинок відремонтують за зразком європейського стандарту » Новини Житомира
 
 


У Житомирі один багатоповерховий будинок відремонтують за зразком європейського стандарту

Автор: news_maker від 21-04-2017, 17:13, переглядів: 861

У Житомирі один багатоповерховий будинок відремонтують за зразком європейського стандарту

У Житомирі один багатоповерховий будинок відремонтують за зразком європейського стандарту якості проживання.

«Німецьке енергетичне агентство» (dena) разом зі своїм партнером, «Ініціативою Житлового господарства в Східній Європі» (IWO), проведе на замовлення Федерального Міністерства Економіки і Енергетики Німеччині комплексну енергетичну санацію 25 типових житлових будинків в різних регіонах України.

Оскільки Житомир має стратегію сталого енергетичного розвитку та демонструє готовність по реалізації енергоефективних проектів у бюджетному та житловому секторі, наше місто також потрапило до цієї програми.

За технічної підтримки «Німецького енергетичного агентства» (dena) у 2017 році в типовому багатоквартирному житловому будинку по вулиці Великій Бердичівській, 69 будуть проведені заходи, що спрямовані на підвищення їх енергоефективності за європейським зразком: заміна вікон та вхідних дверей, ізоляція стін, даху, підвалу, оновлення системи теплопостачання тощо.

«Майже кожен другий українець живе в багатоповерховому житловому будинку, збудованому за часів Радянського Союзу. Тарифи на енергопостачання, які постійно підвищуються, і поганий технічний стан будинків створюють проблеми для мільйонів власників квартир, - каже міський голова Сергій Сухомлин під час зустрічі з представником «Ініціатив Житлового господарства в Східній Європі» (IWO) Кнутом Хьоллером. – Мені дуже приємно, що місто Житомир потрапив до програми санації 25 типових житлових будинків, які відібрали з різних регіонів України».

У свою чергу, Кнут Хьоллер заявив, що зараз розробляється та обраховується інвестиційна програма для кожного конкретного будинку, який буде утеплено в рамках проекту.

«Німецькі і українські експерти будуть супроводжувати власників квартир протягом всього проекту від початку - етапу планування та пошуку вигідних можливостей фінансування і підтримки, до завершення будівельних робіт», - наголосив Кнут Хьоллер.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: