У Житомирі затримали підозрюваних у крадіжках з авто » Новини Житомира
 
 


У Житомирі затримали підозрюваних у крадіжках з авто

Автор: news_maker від 27-04-2017, 14:24, переглядів: 915

У Житомирі затримали підозрюваних у крадіжках з авто

Двоє жителів обласного центру поживилися з чужої автівки жіночою косметичкою та дитячою іграшкою. Автомобіль, яким рухалися підозрювані, поліцейські зупинили за кілька кварталів від місця події. Нині чоловіків перевіряють на причетність до інших подібних злочинів на території міста.
Близько 20 години 26 квітня до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку з автомобіля «Мазди», припаркованої на одній з центральних житомирських вулиць.
На місці події поліцейські з’ясували, що невідомі потрапили до салону, підібравши ключ до водійських дверцят автівки. Не знайшовши у середині нічого цінного, злодії поцупили жіночу косметичку та дитячу іграшку.
– Швидко вийти на слід зловмисників вдалося завдяки встановленим поруч із місцем події камерам відеоспостереження. На записах було зафіксовано двох чоловіків, які після вчинення крадіжки з «Мазди» сіли до автомобіля «Фольксваген Т4» та поїхали геть, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.
На розшук і зупинку підозрілої автівки було зорієнтовано усі зовнішні наряди поліції, які несли службу на міських вулицях. У результаті розшукувану машину було виявлено у районі Польової.
У транспортному засобі знаходилося двоє житомирян віком 35 та 38 років. Схожі на щойно викрадені з «Мазди» речі один з них жбурнув під автівку, де їх і виявили поліцейські. Під час подальшого огляду в салоні правоохоронці також виявили предмети, схожі на біту та мачете. В одного з чоловіків, окрім нетбука, походження якого нині встановлюється, вилучено сканер для зчитування кодів автомобільних замків і низку речей, які зазвичай служать знаряддями крадіжок з транспортних засобів.

Відомості про вказану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Обох підозрюваних нині перевіряють на причетність до аналогічних злочинів у Житомирі.
Як повідомив Михайло Сорока, один із чоловіків раніше неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення крадіжок. Нині на судовому розгляді знаходяться матеріали кримінального провадження, за якими він є обвинуваченим у вчиненні цих правопорушень.

У Житомирі затримали підозрюваних у крадіжках з авто
У Житомирі затримали підозрюваних у крадіжках з авто

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: