У Житомирі затримали злодіїв з викраденим майном » Новини Житомира
 
 


У Житомирі затримали злодіїв з викраденим майном

Автор: news_maker від 4-05-2017, 16:58, переглядів: 1 121

У Житомирі затримали злодіїв з викраденим майном

4 травня поблизу ринку в обласному центрі поліцейські затримали двох чоловіків, які продавали інструменти, нещодавно викрадені з підсобного приміщення житомирянина. Про продаж своїх речей, які він впізнав, до поліції повідомив сам потерпілий.
Заявник розповів, що виявив крадіжку зі своєї підсобки на сходинковому майданчику під’їзду. Чоловік одразу ж зметикував, що його інструменти можуть опинитися на найближчому базарі. Відтак вирішив поглянути на товари, що продавалися з рук. Там заявник застав двох незнайомих молодиків з його сумкою та інструментами й зателефонував до поліції.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Під час огляду сумки, що була у «торговців», правоохоронці виявили майно, в якому чоловік упізнав викрадені у нього речі.

Відтак усе було вилучено, а молодиків доставлено до поліційного відділу для з’ясування усіх обставин події.
- Обидва – 25-річні житомиряни, які раніше вже притягувались до відповідальності за вчинення майнових злочинів, - повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – Зараз триває досудове розслідування ще кількох крадіжок, фігурантом в яких є один із затриманих.
Чоловіків було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу та вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.
Відповідно до ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України їм може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

У Житомирі затримали злодіїв з викраденим майном

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: