У Житомирі поліція розшукує грабіжника, який відбирає телефони у підлітків » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліція розшукує грабіжника, який відбирає телефони у підлітків

Автор: news_maker від 6-05-2017, 12:17, переглядів: 1 509

У Житомирі поліція розшукує грабіжника, який відбирає телефони у підлітків

4 травня до Житомирського відділу звернулось відразу двоє юнаків, яких пограбували. За наявною у поліцейських фотокартотекою потерпілі впізнали їх кривдника - 18-річного житомирянина. На початку року правоохоронці передали до суду обвинувачення щодо вчинення ним двох розбійних нападів в обласному центрі. Однак близько місяця тому молодик вийшов з-під варти, скориставшись можливістю внесення застави, і взявся за старе.
За словами 16-річних заявників, грабунки відбувались удень просто на вулиці з проміжком часу у 20 хвилин.
Незнайомець вирвав з рук студента місцевого училища мобільний вартістю понад 3 тисяч гривень та побіг геть.
Уже за кілька хвилин у дворі багатоповерхівки сусідньої вулиці молодик силоміць відібрав гроші, телефон та срібний ланцюжок в іншого студента коледжу. Хлопець намагався чинити опір, але грабіжник завдав йому несподіваних ударів у живіт.
У цьому випадку заявник оцінив завданий йому матеріальний збиток у суму майже 7 тисяч гривень.
Уже у відділі поліції потерпілі під час опитування описали характерну зовнішність нападника, а по фотокартотеці і впізнали його.

- У листопаді та грудні минулого року цей молодик, за зібраними нами доказами, учинив розбійні напади в обласному центрі. Тоді він використовував ножа, яким погрожував потерпілим, вимагаючи цінності та гроші, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – За клопотанням слідчих після затримання та оголошення підозри молодикові було обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Однак суд також надав альтернативну можливість внесення застави.
Близько місяця тому визначена сума було сплачена і парубок опинився на волі. Нині на судові розгляди обвинувачень щодо розбоїв він не з’являється, а натомість учинив ще два грабунки.
- Ми проводимо заходи для його розшуку, оскільки за місцем проживання він не з’являється уже тривалий час, - продовжує Михайло Сорока. – Після затримання і необхідних слідчих дій йому буде оголошено про підозру у вчиненні кримінальних діянь, передбачених ст. 186 (Грабіж) та ініційовано перед судом обрання нового запобіжного заходу.
Загалом парубкові може загрожувати реальний термін ув’язнення до 7 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: