Поліцією оголошено підозру житомирянину, який побив тренера "Авангарду" » Новини Житомира
 
 


Поліцією оголошено підозру житомирянину, який побив тренера "Авангарду"

Автор: news_maker від 30-05-2017, 17:13, переглядів: 941

Поліцією оголошено підозру житомирянину, який побив тренера "Авангарду"

29 травня слідчими Житомирського відділу поліції за процесуального керівництва прокуратури обласного центру оголошено про підозру 37-річному чоловікові за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Упродовж двох місяців обвинувачення буде скеровано до суду.
Конфлікт, у ході якого було травмовано тренера дитячо-юнацької спортивної школи, стався 10 травня уранці через давні неприязні стосунки підозрюваного та вихованців закладу.
Чергова сутичка у роздягальні басейну із звинуваченнями на адресу дітей продовжилась на вулиці, поблизу приміщення. Її очевидцями були вихованці школи та їх батьки. Підозрюваний завдав тренеру, який заступився за дітей, удар в обличчя. Згодом у чоловіка констатували два переломи щелепи і нині він продовжує лікування.
Відтак за зібраними свідченнями, проведеними експертизами, у тому числі щодо тяжкості отриманих потерпілим тілесних ушкоджень, іншими речовими доказами Житомирським відділом поліції спільно з прокуратурою міста 37-річному чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
- Ця подія набула резонансу серед житомирян через зухвалість і нахабність учасника інциденту, але ми керувались не емоціями, а зібраними речовими доказами, - розповів начальник Житомирського відділу Михайло Сорока. – У досудовому розслідуванні будуть проведені ще певні слідчі дії, які дозволять сформувати обвинувачення і після ознайомлення підозрюваного з ним, справу розгляне суд.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді 2 років виправних робіт або обмеження чи позбавлення волі на термін до 3 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: