У Житомирі поліцейські збільшують кількість патрулів » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліцейські збільшують кількість патрулів

Автор: news_maker від 5-06-2017, 08:03, переглядів: 1 007

У Житомирі поліцейські збільшують кількість патрулів

Поліцейські активізують заходи для попередження та припинення правопорушень, а також виявлення та розкриття злочинів в обласному центрі у літній період. Для цього до патрулювання міста з 1 червня залучені працівники підрозділів Головного управління Нацполіції в області.

1 червня на базі Житомирського відділу поліції відбувся перший спільний інструктаж поліцейських, які заступають на охорону публічного порядку у вечірній та нічний час в обласному центрі. Тож патрульні, нацгвардійці та працівники ГУНП разом знайомились із оперативної ситуацією у місті та отримували завдання по відпрацюванню визначених територій.

Літній період – це час відпочинку більшості містян у парках, скверах, зелених зонах, поблизу водойм. Тому для забезпечення їх безпеки та спокою поліцейські працюють, у тому числі, і за новими, не характерними для зими, маршрутами, - розповів начальник Житомирського відділу Михайло Сорока.

Відтак з початком літа в обласному центрі запрацювало ще 11 додаткових патрулів, 9 з яких піших та 2 автомобільні. Загалом тепер щодоби у місті вартуватимуть правопорядок до 20 нарядів патрульних, поліцейських Житомирського відділу та ГУНП і нацгвардійців.

Також до превентивних заходів запропонували долучитись представникам громадських формувань, які уже найближчим часом ввійдуть у склади патрулів.

У Житомирі поліцейські збільшують кількість патрулів

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: