У Житомирському кінотеатрі імені Івана Франка підвищать ціни на квитки » Новини Житомира
 
 


У Житомирському кінотеатрі імені Івана Франка підвищать ціни на квитки

Автор: news_maker від 6-07-2017, 18:22, переглядів: 890

У Житомирському кінотеатрі імені Івана Франка підвищать ціни на квитки

Таке рішення було ухвалене на останньому засіданні виконавчого комітету Житомирської міськради. Щоправда, поки що мова йде лише про квитки для дорослих. Питання підвищення вартості квитків виносили вже двічі, але члени виконкому були проти запровадження зростання ціни для дітей.
"Нами були враховані попередні рекомендації, і ціни квитків для дітей були залишені на попередньому рівні. Підвищення цін на квитки відбудеться лише для дорослих – з 35 до 40 гривень", – розповіла директор "Об'єднаної дирекції кінотеатрів міста" міської ради Інна Сергійчук.

За рахунок підвищення цін кінотеатр планує отримати до кінця року більше 380 тисяч гривень від продажу дитячих квитків. Загальна ж сума заробленого може скласти більше одного мільйона гривень, каже Інна Сергійчук:
"Ми суттєво підвищили кількість дорослих глядачів. У 2016 році їх було лише 6,7 тисяч осіб. В 2017 році ми плануємо, що кінотеатр відвідає 20 тисяч дорослих. А середня ціна квитка 35 гривень дасть можливість отримати 700 тисяч гривень. Таким чином, за 2017 рік ми зможемо отримати більше одного мільйона гривень валового збору".

Незважаючи на підвищення цін на квитки для дорослих, керівництво закладу переконане, що кінотеатру вдасться зберегти соціальну роль:
"Безкоштовно відвідують кінотеатр не менше трьох тисяч глядачів. Хочу сказати, що це дані за 2016 рік, а наразі кількість таких категорій збільшується. Пільгових глядачів у нас близько 50 тисяч. І збільшується демонстрація українського кіно, тому що у виробництво вже запущено близько 100 таких фільмів".

Додамо, що, за словами Інни Сергійчук, 30-50% від загальної кількості фільмів, які транслюються в кінотеатрі імені Франка, це стрічки національного виробництва.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: