З 1 серпня в Коростені залишиться всього один ЖЕК » Новини Житомира
 
 


З 1 серпня в Коростені залишиться всього один ЖЕК

Автор: news_maker від 14-07-2017, 17:37, переглядів: 2 262

З 1 серпня в Коростені залишиться всього один ЖЕК

Єдиним комунальним підприємством в місті, яке надаватиме житлово-комунальні послуги, буде ЖЕК № 1. ЖЕКи № 2, 3 і 4 ліквідовуються. А всі об’єкти, які нині обслуговують ці підприємства, а це більше 500 будинків, будуть підпорядковані першому ЖЕКу, який сьогодні вже надає послуги жителям дев'яноста будинків.
Але це лише в тому випадку, якщо будинки не визначаться з управителем, пояснив журналістам телебачення Коростень ТВ начальник КВЖРЕПу №1 Петро Городничий:
"Якщо мешканці визначилися і знайшли собі виконавця послуг або створили ОСББ, то вони будуть звертатися до тієї організації, яка їм буде надавати послуги. Хто не визначився, то послуги по всьому місту буде надавати ЖЕК №1".

Петро Городничий звертає увагу коростенців, що ліквідація трьох ЖЕКів не означає, що не буде структури, яка надає житлово-комунальні послуги. Ці функції перебирає на себе перший ЖЕК. А тому оплату за отримані послуги потрібно здійснювати вчасно, аби дати підприємству нормально функціонувати та підготовитися до роботи в зимовий час:
"В загальному несплата велика йде, тому що прозвучали такі слова, що ЖЕКів взагалі не буде. Ні, ЖЕКи будуть. Поки мешканці будинків не створять ОСББ, або не визначать, що буде в них якийсь управитель, ЖЕК буде надавати послуги. За останні три місяці ми недоотримали в районі 300 тисяч гривень квартирної плати. Важливо сьогодні отримати кошти, щоб закупити матеріали, щоб в зиму війти спокійно і нормально працювати".

Детальну інформацію з питань роботи ЖЕКів обіцяють надати за телефоном в Коростені 4-10-58, 4-30-13.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: