В Коростені до зими можуть створити спеціалізовану комунальну службу » Новини Житомира
 
 


В Коростені до зими можуть створити спеціалізовану комунальну службу

Автор: news_maker від 18-07-2017, 17:34, переглядів: 842

В Коростені до зими можуть створити спеціалізовану комунальну службу

Про таку ймовірність сказав в інтерв’ю місцевому телебаченню заступник міського голови Коростеня Леонід Якубовський. На його думку, створення такої служби нині на часі, особливо враховуючи запровадження різних форм управління багатоквартирними будинками:
"Ми розглядаємо такі плани на зимовий період створювати таку собі, я б назвав аварійно-рятувальну комунальну службу і я думаю, що така служба буде створюватися на базі КП "Теплозабезпечення". Багато ОСББ, які сьогодні створюються, вони, нажаль, не можуть собі дозволити утримувати окрему аварійну службу – електрика, слюсаря цілодобово, це дуже дорого".

Якщо така служба буде створена, за її послуги необхідно буде платити і вона, скоріш за все, буде сезонною:
"Це тільки на зиму. Влітку проблем значно менше, а взимку значно складніші питання і ми мали багато питань таких в ту зиму, яка пройшла. Багато керівників ОСББ, дійсно, зверталися до комунальної служби і вони допомагали, поки що на безплатній основі. Але нічого безплатного не буває. За будь-яку роботу треба платити гроші, люди мають отримувати заробітну плату", – зазначив заступник міського голови Коростеня Леонід Якубовський.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: