Житомиршина: пісні «на родном языке» та фальшиві листівки » Новини Житомира
 
 


Житомиршина: пісні «на родном языке» та фальшиві листівки

Автор: news_maker від 18-10-2012, 20:01, переглядів: 3 024

Житомиршина: пісні «на родном языке» та фальшиві листівки

В Бердичеві (ОВО№63) роздають диски із записами пісень російської естради та «сіють сумніви» щодо опозиційності кандидатів.
Як повідомляє ДТС ОПОРА , в агітаційних наметах Партії регіонів перехожим пропонують CD-диски із записами пісень радянської та російської естради з написом на обгортці "Слушаем и поем на родном языке" .Також по місту масово розклеїли листівку від імені народного депутата,керівника виборчої кампанії ВО»Батьківщина» в Житомирській області Сергія Пашинського. В них йшлося про те,що ніби то кандидати по ОВО№63 Павло Жебрівський,Анжеліка Лабунська та Володимир Каплієнко - «самозванці» і «підступно використовують чесне імя Обєднаної опозиції для здобуття перемоги на виборах»,ВО «Батьківщина» закликає не голосувати за них. Вихідних даних листівка не містить. Представники виборчого штабу кандидата у народні депутати по ОВО№63 Анжеліки Лабунської звернулися з цього приводу до міського відділу УМВС.
У виборчому штабі ВО «Батьківщина» спостерігачеві ООПОРи розповіли, що з приводу листівки у керівника штабу С.Пашинського справді брали пояснення у місцевому відділенні УМВС . Свою причетність до випуску та розповсюдженні листівки у штабі заперечують.

Житомиршина: пісні «на родном языке» та фальшиві листівки

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: