У Житомирі затримали чоловіка, який намагався дати хабар поліцейському » Новини Житомира
 
 


У Житомирі затримали чоловіка, який намагався дати хабар поліцейському

Автор: news_maker від 5-09-2017, 18:43, переглядів: 913

У Житомирі затримали чоловіка, який намагався дати хабар поліцейському

4 вересня у службовому кабінеті працівника Управління захисту економіки в області був затриманий 49-річний житомирянин, який намагався дати гроші поліцейському за неперешкоджання веденню незаконної діяльності з обміну валют. Проводиться досудове розслідування.
Близько 18.15 працівники УЗЕ області спільно з військовою прокуратурою Житомирського гарнізону та Житомирським управлінням ДВБ НПУ затримали відразу після передачі грошей чоловіка, який їх приніс.

Усі його дії були відповідно задокументовані у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.
Суму у 3 тисячі гривень чоловік пропонував поліцейському за невтручення і неперешкоджання веденню ним незаконної діяльності з обміну валют.

Нині 49-річний житель обласного центру затриманий на підставі норм ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Відповідно до законодавства чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 8 років із конфіскацією майна або без такої.

У Житомирі затримали чоловіка, який намагався дати хабар поліцейському

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: