В Коростені планують виділити 10 мільйонів на закупівлю техніки для комунальних підприємств » Новини Житомира
 
 


В Коростені планують виділити 10 мільйонів на закупівлю техніки для комунальних підприємств

Автор: news_maker від 17-10-2017, 21:38, переглядів: 1 010

В Коростені планують виділити 10 мільйонів на закупівлю техніки для комунальних підприємств

Так, наприклад, для комунального підприємства "Теплозабезпечення" вже придбали за гроші з міського бюджету новий кран. Оглянути техніку приїхав коростенський міський голова Володимир Москаленко:
"Ми запланували через кредит, гарантом якого виступає міська рада, закупити техніку для наших комунальних підприємств вартістю близько 10 мільйонів гривень. Це потрібно! Якщо ми щороку не будемо купувати мінімум три, а максимум п'ять одиниць техніки, то нам буде важко справлятися з комунальними проблемами. Тому ми поставили таке завдання. І така перша ластівка – це ось цей кран".

За інформацією журналістів телеканалу Коростень ТВ, вартість нового крану складає 2 з половиною мільйони гривень. Окрім того, для комунального виробничо-господарського підприємства закупили нову фрезу. Ця техніка призначена для ямкового ремонту асфальтних доріг. Коштує новий апарат близько 200 тисяч гривень. Говорить Володимир Москаленко:
"Цього року ми часто не могли проводити ямковий ремонт, бо стара фреза ламалася, тож доводилось ремонтувати її. Зараз ми маємо нову фрезу і стару відремонтовану. Думаю, що наступного року, коли будемо проводити весною ямковий ремонт, в нас буде більше можливостей".

Також Володимир Москаленко додав, що на закупівлю нової техніки для комунальних підприємств міська влада планує виділити додатково близько 10 мільйонів гривень.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: