Завдяки камерам відеоспостереження було складено протокол за несанкціонований вивіз сміття » Новини Житомира
 
 


Завдяки камерам відеоспостереження було складено протокол за несанкціонований вивіз сміття

Автор: news_maker від 23-10-2017, 18:53, переглядів: 861

Завдяки камерам відеоспостереження було складено протокол за несанкціонований вивіз сміття

За несанкціонований викид сміття на вулиці Радоновій (район Мальованки), який зафіксували камери відео спостереження «Безпечне місто», представники Муніципальної інспекції міської ради склали відповідний протокол про адміністративне порушення.

Міська система ІР-відеоспостереження дозволяє автоматизувати процес ведення відеоспостереження в цілодобовому режимі за окремими ділянками території міста для забезпечення візуального та автоматизованого контролю за громадським порядком, підвищення рівня благоустрою міста, додержання безпеки дорожнього руху, профілактики злочинності та боротьби з нею, охорони пам’яток культури, охорони прав, свобод та законних інтересів громадян міста та дозволяє зберігати та обробляти отриману інформацію.

У Житомирі 116 відеокамер підключені до системи відеоспостереження. Серед них, за програмою «Безпечне місто», на вулицях та майданах міста постійно діють 72 відеокамери. 20 відеокамер – в ТМО №1, №2 та дитячій лікарні. 13 відеокамер діють на зупинках громадського транспорту, 2 - в ОСББ, 5 – на об’єктах торгівлі, 4 – в міському гідропарку.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: