В житомирській мерії розповіли, що ковзанку на Михайлівській відкриватимуть феєрично » Новини Житомира
 
 


В житомирській мерії розповіли, що ковзанку на Михайлівській відкриватимуть феєрично

Автор: news_maker від 7-12-2017, 10:53, переглядів: 786

В житомирській мерії розповіли, що ковзанку на Михайлівській відкриватимуть феєрично

Залишилося визначитися з точною датою, сказала під час прес-конференції начальник управління культури міськради Ніна Рябенко:
"Визначимося точно з датою, буде відкриття, буде цікаве, театралізоване. У нас є федерація фігуристів, вони теж готуються, готують окрему програму. Ми тільки не знаємо точної дати, а відкриття буде феєричне".

В опублікованому раніше на офіційному сайті міськради плані заходів до новорічних і різдвяних свят відкриття ковзанки під відкритим небом заплановане на 19 грудня. Радник міського голови Олександр Черняхович уточнює:
"Відкриття ковзанки планується на 19 число, це крайня дата, коли вона може бути відкрита. Роботи в повному розпалі. Із завтрашнього дня підходить основне обладнання і ми плануємо так, що саме поле до кінця тижня буде відсипане, вирівняне і наступного тижня ми, можливо, розпочнемо вже монтаж труб, які будуть охолоджувати. Поки що проблем ніяких немає, все йде за нашим планом, тому плануємо, що ковзанка буде відкрита до 19 числа".

Щодо цін на квитки на ковзанку, Олександр Черняхович сказав, що за попередніми розрахунками 45 хвилин катання коштуватимуть від 50 до 70 гривень. За його словами, будуть організовані прокат ковзанів, камери схову і "все, що необхідне для ковзанки".

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: