У березні планують відкрити восьму медіатеку на Житомирщині » Новини Житомира
 
 


У березні планують відкрити восьму медіатеку на Житомирщині

Автор: news_maker від 2-02-2018, 19:28, переглядів: 1 057

У березні планують відкрити восьму медіатеку на Житомирщині

У Коростишівській гуманітарній гімназії №5 ім.Т.Г.Шевченка завершують обладнання сучасної медіатеки. Відкриття восьмої бібліотеки нового зразка в області планують у березні 2018 року.

Про це повідомила начальник управління освіти і науки Житомирської ОДА Лариса Шевчук.

За її словами, у минулому році за кошти субвенції для медіатеки у Коростишівській гімназії закупили сучасне обладнання загальною вартістю 298,2 тис. грн. Учні закладу зможуть вільно користуватись 20 ноутбуками, 3 принтерами, 4 планшетами, інтерактивною дошкою та мультимедійним проектором. Також для нової бібліотеки вже закупили частину меблів.

Наразі приміщення медіатеки допрацьовують відповідно до дизайну-проекту, який розроблений Благодійним фондом Порошенка. Завершити переобладнання та відкрити медіатеку планують у березні 2018 року.

Створення бібліотек нового зразка реалізується на Житомирщині в рамках меморандуму про впровадження інклюзивної освіти, який у квітні 2017 року підписали Дружина Президента Марина Порошенко та голова ОДА Ігор Гундич.

До кінця 2017/2018 навчального року планується переобладнати шкільні бібліотеки у медіатеки в 20 загальноосвітніх навчальних закладах області. Вартість типового проекту облаштування медіатеки в навчальному закладі із врахуванням будівельних робіт складає 400,0 тис. грн.

У березні планують відкрити восьму медіатеку на Житомирщині

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: