У Коростені благодійники роздають потребуючим одяг та їжу » Новини Житомира
 
 


У Коростені благодійники роздають потребуючим одяг та їжу

Автор: news_maker від 5-02-2018, 10:51, переглядів: 1 002

У Коростені благодійники роздають потребуючим одяг та їжу

Мова йде про волонтерів молодіжної благодійної організації "Міст", які кожної неділі, не зважаючи на погодні умови, приїздять до Будинку науки та техніки. Вони встановлюють столи, розкладають на них продукти харчування, одяг, який надходить від благодійників з-закордону, готують бутерброди та чай для всіх охочих, повідомляють журналісти телеканалу "Коростень ТВ". На думку волонтерів, щодня допомоги потребують сотні людей, які опинилися в складних життєвих обставинах. І найбільш незахищені серед них – пенсіонери. Окрім одягу, волонтери роздають їжу. У наявності олія, хліб, масло, мука, макаронні вироби та консерви. Взяти можна по одній одиниці товару. Багато людей не вірить, що все це безкоштовно. А ті, хто проводять акцію відповідають, що "допомагаючи іншим, знаходиш своє власне щастя". Говорить голова Коростенської міської молодіжної організації "Міст" Сергій Литвинчук:
"Ми звернулися до мера нашого міста за допомогою. Ми сказали, що зараз доволі непростий час, тому хочемо разом проводити такі проекти, щоб якось допомогти людям у нашому місті. Ми отримали колосальну підтримку від влади, тому спільно ми проводимо кожної неділі такі заходи. Будь-яка людина, яка живе у цьому місті, може підійти і отримати допомогу. Ми годуємо людей, роздаємо продукти харчування, гуманітарну допомогу".

Додамо, що волонтери організації роздають потребуючим одяг та їжу кожної неділі з 10.00 до 14.00 поблизу Будинку науки та техніки.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: