Депутат Житомирської облради намагався вбити себе з карабіна » Новини Житомира
 
 


Депутат Житомирської облради намагався вбити себе з карабіна

Автор: news_maker від 7-03-2018, 18:15, переглядів: 1 561

Депутат Житомирської облради намагався вбити себе з карабіна

Уранці 7 березня до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію з вогнепальним пораненням 42-річного жителя м. Коростеня. Попередньо з’ясовано, що чоловік намагався покінчити життя самогубством, сповістивши про свої наміри рідних. Нині його рятують медики.

За зібраною правоохоронцями інформацією, близько 4 ранку чоловік зателефонував своїй матері і повідомив, що має намір вкоротити собі віку. А вже за дві години його госпіталізували медики з тілесними ушкодженнями у вигляді вогнепального поранення грудної клітини.

Попередньо, чоловік вистрелив у себе із власного зареєстрованого карабіну.

Нині лікарі рятують його життя у медичному закладі.

Також встановлено, що травмований є депутатом Житомирської обласної ради. За фактом травмування чоловіка поліція розпочала відповідні перевірки, у ході яких розглядаються усі можливі версії розвитку подій та причини.
Ним виявився Сергій Володимирович Грищенко, член фракції «УКРОП», секретар постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту і зв'язку Житомирської обласної ради. Він - приватний підприємець, 14.03.1976 р.н. Живе в Коростені.

Депутат Житомирської облради намагався вбити себе з карабіна

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: