Поблизу Житомира вантажівка з’їхала в кювет » Новини Житомира
 
 


Поблизу Житомира вантажівка з’їхала в кювет

Автор: news_maker від 9-03-2018, 16:54, переглядів: 1 863

Поблизу Житомира вантажівка з’їхала в кювет

Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 березня, близько 11.35, на під’їзній дорозі від міста Житомира до траси Київ-Чоп, поблизу с. Довжика.
Попередньо, водій автомобіля «Skoda Fabia», 57-річний житель с. Довжика, рухаючись у напрямку автодороги Київ-Чоп, вчасно не помітив перекриття через санітарну чистку лісосмуги частини шляху. Відтак, щоб уникнути наїзду на перешкоду, чоловік здійснив різкий маневр, змінивши смугу руху, та екстрено почав гальмувати. Натомість керманич вантажівки «DAF», що опинилась позаду легковика, у свою чергу, теж намагаючись уникнути зіткнення з «Skoda Fabia», загальмував та, опинившись у кюветі, наїхав на дерево.
У результаті вантажівка отримала механічні пошкодження, а з напівпричепу випав вантаж (порожні балони). Ніхто з людей не постраждав.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Триває встановлення причин та обставин події.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: