На Житомирщині ОТГ сплачують перевізникам за перевезення пільговиків » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині ОТГ сплачують перевізникам за перевезення пільговиків

Автор: news_maker від 16-04-2018, 15:22, переглядів: 898

На Житомирщині ОТГ сплачують перевізникам за перевезення пільговиків

До складу Вільської об'єднаної територіальної громади входить 12 сіл. Нині туди їздить 4 приміських маршрути з Житомира. Голова громади Петр Бєлий розповідає, що з бюджету ОТГ перерахували кошти лише на деякі пільгові категорії. Також за його словами, депутати на найближчій сесії селищної ради можуть збільшити кількість категорій пільгового проїзду:
"Кошти перераховуємо за учасників бойових дій, інвалідів І та ІІ групи, сім'ї загиблих, багатодітні сім'ї. Разом з тим, ми маємо розширити кількість категорій пільговиків. 11 числа у нас буде сесія, і депутати вирішуватимуть це питання. Але поки що обмежень ніяких немає".
Пільгові перевезення пасажирів у Радомишльському районі спільно фінансують 3 об'єднані територіальні громади. За словами голови Вишевицької ОТГ Сергія Гаврутенка їхня громада спільно з Потіївською та Радомишльською ОТГ фінансує з місцевих бюджетів перевезення пільговиків, які користуються автомобільним та залізничним транспортом. Також керівник ОТГ додав, що за такою домовленістю громади працюють вже більше 2 років.
"У нас є залізничні перевезення і є автомобільні перевезення. Наша громада взяла на себе перевезення залізницею. І ми повністю за весь район оплачуємо пільгове перевезення залізною дорогою. А автомобільні перевезення пільговиків фінансують - Потіївська громада і Радомишльська", – поінформував голова Вишевицької об'єднаної територіальної громади Сергій Гаврутенко.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: