Понінківська фабрика надала план-графік реконструкції очисних споруд » Новини Житомира
 
 


Понінківська фабрика надала план-графік реконструкції очисних споруд

Автор: news_maker від 7-07-2018, 00:56, переглядів: 1 014

Понінківська фабрика надала план-графік реконструкції очисних споруд

Понінківська картонно-паперова фабрика надала план-графік реконструкції очисних споруд і після цього голова ОДА Ігор Гундич підписав спільний протокол засідання комісії ТЕБ та НС.

План-графік має 17 пунктів до виконання із чіткими датами.

Загалом усі роботи з реконструкції очисних споруд мають завершитися до листопада 2019 року.

У цьому році фабрика має усушити ставок біологічної очистки та розпочати підготовчі заходи до початку будівельних робіт, прокласти тимчасову дренажну трубу, замінити трансформатор струму та відремонтувати приміщення для технічних працівників.

Також у цьому році фабрика має провести тендер на закупку обладнання та протягом 3-ьох місяців встановити його.

До 1 квітня 2019 року фабрика має побудувати дві секції резервуарів коридорного типу, а до 2 травня 2019 року приміщення для воздуходувок.

У червні-серпні 2019 року прокладуть необхідні додаткові інженерні комунікації – мулопровод, водопровод та повітряпровод.

У вересні 2019 року закуплять лабораторне обладнання для контролю роботи очисних споруд, а у листопаді 2019 року провести налагоджувальні роботи та вийти на проектні показники.

Також у цьому році фабрика планує замінити деталі у котельні на новітні.

«Врешті-решт з’явилося вирішення проблеми, яка існує не перший рік – поліпшення екологічного стану річок Хомора і Случ. Внаслідок проведення спільної комісії ТЕБ та НС двох областей суб’єкт господарювання взяв на себе зобов’язання встановити очисні споруди, які забезпечать повну очистку стічних вод фабрики. Розроблений план-графік і вже восени 2019 року матимемо сучасні очисні споруди», – сказав Олексій Ясюнецький.

Також він додав, що відповідно до графіку до 15 липня 2018 року мають вивчити проектну документацію і вже розпочнуться роботи. Це тривалі роботи і тут все залежатиме від суб’єкта господарювання та від підрядних організацій, які виконуватимуть ці роботи.

Нагадаємо, що загальна вартість проекту реконструкції очисних споруд становить 16,4 млн грн.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: