У Житомирі проходить суботник » Новини Житомира
 
 


У Житомирі проходить суботник

Автор: admin від 13-04-2013, 16:28, переглядів: 1 616

У Житомирі проходить суботник

13 квітня 2013 року, на загальноміське прибирання вийшли всі працівники виконавчих органів міської ради, житлових та комунальних підприємств.

Близько 900 людей та вся наявна житлово-комунальна техніка працювали на вулицях, скверах та приватному секторі міста, очищаючи засмічені території від листя, сміття, гілок та піщаної суміші. Найбільше працівників вийшли на вул. Максютова, Піонерську, Соснову, Ватутіна, Мануїльського, Щорса, Перемоги.

Міський голова Володимир Дебой разом із першим заступником міського голови Галиною Семенець в чергове провели робочий об’їзд міста. Мер Житомира подякував людям, які вийшли цього дня на суботник, а також закликав житомирян долучитися до загальноміського прибирання, аби разом навести лад біля своїх домівок, у скверах, приватному секторі.

Для того, аби житомиряни цьогоріч більш активно долучалися до суботників, кожному мешканцю приватного сектору у поштову скриньку надіслано звернення-запрошення до загальноміського прибирання, мешканцям багатоквартирних будинків надаватимуть необхідний інвентар, – було б бажання працювати! Адже цьогоріч КВЖРЕПи за власний кошт закупили лопати, граблі, віники для прибирання міста, оскільки наявної техніки недостатньо.

Сьогодні необхідно поважати роботу двірників, прибиральників, які просто фізично не можуть прибрати по 5 тис.кв.м. засміченої території, що залишається за «спритними» житомирянами. Працівники житлових та комунальних підприємств в чергове звертаються із проханням поповнення складу прибиральної техніки, адже наявної недостатньо для Житомира.

Мер міста Володимир Дебой підкреслив, що цьогоріч планується придбання техніки для прибирання та очищення снігу. Також з наступної зими хочуть купити техніку, що буде поливати засніжені вулиці сольовим розчином без піску, аби на весну дороги були чистими.

Міська влада Житомира взялася і за відновлення скверів та парків, які десятками років були занедбаними. За минулі 2 роки впорядковано сквери «30-річчя Перемоги», Замкову гору, сквер по вул. Лятошинського, по вул. Вітрука біля фонтану. «Ми йдемо шляхом відродження та реконструкції скверів. Вже настає час проведення реконструкції і Старого бульвару та вулиці Михайлівської. Це одні з найбільш улюблених місць відпочинку житомирян», – сказав мер Житомира.

Прибрати свої улюблені місця відпочинку, прибудинкові території, дитячі майданчики, вулиці, сквери, парки всі бажаючі житомиряни можуть у будь-який час, або ж під час загальноміського прибирання, Наступне масове прибирання міста відбудеться у п’ятницю, 19 квітня 2013 року.

У Житомирі проходить суботник

У Житомирі проходить суботник

У Житомирі проходить суботник

У Житомирі проходить суботник

У Житомирі проходить суботник

У Житомирі проходить суботник

У Житомирі проходить суботник

У Житомирі проходить суботник

У Житомирі проходить суботник

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: