Сьогодні день землевпорядника » Новини Житомира
 
 


Сьогодні день землевпорядника

Автор: news_maker від 6-03-2012, 15:58, переглядів: 3 204

Сьогодні день землевпорядника

З днем землевпорядника вітали сьогодні керівники області та міста колектив головного управління держкомзему у Житомирські області.

Із вітальним словом до землевпорядників звернувся і Житомирський міський голова Володимир Дебой: «Ви носите горде ім’я землевпорядника, людини, яка є справжнім господарем землі. Саме ви відповідаєте за наше найголовніше багатство – землю. Велике спасибі вам за щоденну працю, професіоналізм і відданість своїй справі».

Володимир Дебой висловив впевненість про подальшу співпрацю органів місцевого самоврядування із землевпорядними службами, аби в галузі земельних відносин усі питання вирішувались прозоро, вчасно та об’єктивно. І для цього зроблені вже перші кроки. «У Житомирі вперше за останні роки ми виділили понад 600 тис.грн. на виготовлення землевпорядної документації для впорядкування земель під комунальним майном, дитячими садочками, школами, лікарнями, розмежування земельних ділянок», – сказав керівник міста, а також додав, що шанує нелегку працю землевпорядників, адже із особистих прийомів громадян знає, що найскладніші питання – земельні.

Міський голова Володимир Дебой разом із першим заступником міського голови Галиною Семенець вручили кращим працівникам сфери земельних відносин грамоти і подяки з нагоди професійного свята – Дня землевпорядника.

Сьогодні день землевпорядника

Сьогодні день землевпорядника

Сьогодні день землевпорядника

Сьогодні день землевпорядника

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: