9 тур РОС-чемпіонату Житомирського району з футболу » Новини Житомира
 
 


9 тур РОС-чемпіонату Житомирського району з футболу

Автор: news_maker від 15-07-2013, 18:17, переглядів: 1 437

9 тур РОС-чемпіонату Житомирського району з футболу

13 та 14 липня відбулись матчі 9 туру РОС-чемпіонату Житомирського району з футболу у першій та другій лізі. Матчі за участю команд вищої ліги перенесено на 11 серпня.
В першій ліз на стадіоні Троянова відбувся центральний матч туру між командами Станишівка та Троянів. Господарі поля пропустили м’яч в першому таймі, в другому намагались змінити рахунок, але станишівська команда грамотно довела матч до мінімальної перемоги. Першу перемогу в цьогорічній першості здобув «Авангард», з чим ми і вітаємо березівську команду. До завершення І кола командам залишилось провести по два матчі, після цього перша шістка команд змагатиметься за призові місця і право в наступному році грати у вищій лізі. Друга шістка боротиметься за «виживання» у першій лізі.
В другій лізі в Озерному між собою зустрічались лідери «Кристал» та «Чайка-2». І тут перемогу святкували гості, на цей раз із рахунком 2:1. Відтак «Чайка-2» відірвалась на три пункти від другого місця. Також принциповою була гра в Садках між «Юніором» та Тетерівкою, і знову ж таки перемогу святкували гості – тетерівські гравці. Після перерви команди розділяються на дві підгрупи і проведуть матчі в одне коло. Перша п’ятірка боротиметься за призові місця і право підвищитись у класі наступного року. Боротьба обіцяє бути запеклою, адже відстань між командами зовсім незначна, хіба що «Чайка-2» знаходиться у кращому становищі. Команди, які зайняли місця з 6 по 9 також зіграють в одне коло, і намагатимуться краще підготуватись до матчів розіграшу Кубку Житомирського району 2013 року, який стартуватиме одразу після закінчення чемпіонату.

Результати матчів 6 туру:

Перша ліга
«ЗОРЯ» (Оліївка) – «ТАНКІСТ-2» (Новогуйвинське) 0:3 (0:1)
СТАНИШІВКА – ТРОЯНІВ 1:0 (1:0)
ТЮТЮННИКИ – ДОВЖИК 1:0 (0:0)
„АВАНГАРД” (Березівка) – „СОКІЛ” (Вертокиївка) 4:1 (2:0)
СІНГУРИ – „СТАНДАРТ” (Піски) 6:2 (5:1)
ДЕНИШІ – «ПРОФІЛЬТЕХ-2» (Іванівка) 2:4 (1:1)

Друга ліга
КОДНЯ-2 – ВЕРЕСИ 11:0 (7:0)
ТЕТЕРІВКА – „ЮНІОР” (Садки) 3:2 (2:1)
„КРИСТАЛ” (Озерне) – „ЧАЙКА-2” (Глибочиця) 1:2 (1:2)
«ЕНЕРГІЯ» (Гадзинка) – КАЛИНІВКА 0:1 (0:0)


Тепер команди ідуть у невеличку перерву для відновлення сил і підготовки до вирішальних матчів. 11 серпня відбудуться матчі 9 туру у вищій лізі. А 18 серпня продовжить боротьбу перша та друга ліги.
9 тур РОС-чемпіонату Житомирського району з футболу

Категорія: Новини / Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: