На Житомирщині працівники прокуратури виявили порушення з боку правоохоронних органів » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині працівники прокуратури виявили порушення з боку правоохоронних органів

Автор: news_maker від 21-11-2013, 12:33, переглядів: 1 608

На Житомирщині працівники прокуратури виявили порушення з боку правоохоронних органів

Порушення стосувалося порядку виконання судових рішень. Як нам повідомив начальник відділу обласної прокуратури Сергій Костюк, з'ясувалося, що працівники міліції не доставляють до ізоляторів тимчасового тримання у встановлений термін громадян, яких засуджено до адміністративного арешту, а також порушують порядок затримання та проведення особистого огляду громадян зазначеної категорії.

Як приклад він навів факт, коли у Коростишівському районі постанови суду щодо притягнення до адмінарешту двох громадян виконували впродовж 2 місяців. Аналогічні порушення встановлено у роботі Чуднівського та Брусилівского районних відділів УМВС в області. Також Сергій Костюк зауважив, що перевіркою в ізоляторах тимчасового тримання виявлено порушення санітарних та побутових норм. Зокрема, в окремих випадках камери не відповідають нормам площі на одну особу та не мають достатнього доступу природного світла і свіжого повітря, не проводиться належним чином і вентиляція камер.

Для довідки: всього впродовж поточного року на Житомирщині в ізоляторах тимчасового тримання утримувалось майже 600 адмінарештованих осіб.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: