Рахунки житомирського водоканалу розблоковано » Новини Житомира
 
 


Рахунки житомирського водоканалу розблоковано

Автор: news_maker від 5-12-2013, 19:33, переглядів: 1 555

Рахунки житомирського водоканалу розблоковано

Рахунки КП «Житомирводоканал» розблоковано і найближчим часом буде врегульовано питання виплати заробітної плати за жовтень працівникам підприємства. Про це повідомив 5 грудня 2013 року, під час зустрічі із працівниками водоканалу Житомирський міський голова Володимир Дебой: «Це питання вирішено завдяки конструктивному підходу трудового колективу. Наші офіційні звернення – і депутатів міської ради, і виконавчого комітету, сьогоднішнє мирне висловлення колективу сприяли тому, що нас почули на рівні Віце-прем’єр-міністра України. Завдяки підтримці людей нам вдалося зробити перший крок до вирішення проблеми житомирського водоканалу».

Через понад 25-мільйонну заборгованість за енергоносії судовими рішеннями рахунки водопостачального підприємства були заблоковані. Це, у свою чергу, унеможливлювало проведення жодних операцій – від оплати за реагенти для очищення води, пального та матеріалів для ліквідації аварійних ситуацій до виплати заробітної плати працівникам.

Мер Житомира підкреслив: щомісяця для покриття різниці в тарифах та належного функціонування водоканалу не вистачає близько 3 млн.грн., враховуючи той факт, що з 2009 року розмір тарифів не переглядався. Тому кожне підвищення вартості енергоносіїв, розміру мінімальної заробітної плати та інших чинників лише поглиблює ситуацію.

Тому наразі керівництво міста й області ведуть переговори із Обленерго щодо спільного вирішення дій без блокування рахунків.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: