Вже 10 квітня льодовий каток в ТРЦ Глобал розморозять » Новини Житомира
 
 


Вже 10 квітня льодовий каток в ТРЦ Глобал розморозять

Автор: news_maker від 1-04-2014, 17:11, переглядів: 1 971

Вже 10 квітня льодовий каток в ТРЦ Глобал розморозять

Льодовий каток в ТРЦ Глобал «Глобал ICE» розморозять в четвер 10 квітня. Про це розповів депутат обласної ради Дмитро Карпачов. Представники бізнесу пояснили своє рішення тим, що раніше обумовленої на круглому столі суми буде не достатньо. Варто відзначити, що і міська влада не сильно поспішала допомагати.

"Позитивне тільки те, що батути будуть встановлені не на місці ковзанки. Крім того, каток обіцяють знову заморозити, як тільки влада вирішить питання пільгових тарифів на електропостачання катка. Зимові види спорту, які тільки 4 роки як з'явилися в Житомирі можуть зникнути", - зазначив депутат.

Нагадаємо, керівництво ТРЦ Глобал вирішило вперше за 4 роки розморозити на півроку льодовий каток, пояснюючи це тим, що утримувати його вже не в змозі. На ковзанці, крім розваги, житомирські діти займалися фігурним катанням, також була створена хокейна команда. За словами тренерів, діти вже мають нагороди, є серйозні досягнення. Тепер ці види спорту під загрозою зникнення. Адже, для спортсменів півроку - надто великий термін. Восени доведеться починати все з початку. Врятувати ситуацію могла б певна обласна програма розвитку спорту, а також перегляд тарифів на електроенергію для катка. Звичайно, більшість рішень повинні прийматися в Києві. Від місцевої влади необхідне бажання та пропозиції. До того ж, Житомир має власного депутата у Верховній Раді, який так любить хокей, і міг підняти це питання. Але, схоже, фігурне катання і хокей в Житомирі нікому більше не потрібні. 6 квітня Житомирська обласна федерація фігурного катання на ковзанах запрошує всіх на прощальний виступ з фігурного катання, яке стартує в ТРЦ Глобал в 17:30.

За матеріалами ЖЖ

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: