У Житомирі пофарбували літак у сквері імені 30-річчя Перемоги » Новини Житомира
 
 


У Житомирі пофарбували літак у сквері імені 30-річчя Перемоги

Автор: news_maker від 8-05-2014, 15:36, переглядів: 1 132

У Житомирі пофарбували літак у сквері імені 30-річчя Перемоги

Спільними зусиллями комунальних підприємств, активістів «Демократичного альянсу» та військових відновлено літак у сквері ім. 30-річчя Перемоги.

Ідея долучитися до проведення благоустрою пам’ятного знаку виникла у активістів «Демократичного альянсу». З нею вони звернулися до міської ради.

«Я прочитав новину в Інтернеті про те, що цей пам’ятний знак вкритий різноманітними написами, які спотворюють його вигляд. Прийшов сюди, і на власні очі переконався у тому, що це правда. Даний сквер має живописні місця. Проте, він не популярний. Ми прагнемо провести тут благоустрій, щоб сквер ім. 30-річчя Перемоги став для житомирян одним з найулюбленіших місць відпочинку», – розповів активіст «Демократичного альянсу» Дмитро Гладишевський.

Начальник управління комунального господарства Олександр Марцун, розповідає, що до роботи було залучено кілька комунальних підприємств та військові. За його словами, всі матеріали та обладнання було надано на благодійних засадах.

«Працівники КП «Зеленбуд» проводять роботи з штукатурки і фарбування основи пам’ятного знаку. Робітники КП «Міськсвітло» виконали ремонт зовнішнього освітлення та пофарбували опори зовнішнього освітлення. КП «Теплокомуненерго» надало обладнання та компресор, які використовувалися під час фарбування самого літака. А представники військової частини А-1568 його пофарбували», – зазначив Олександр Марцун.

Активісти «Демократичного альянсу» планують провести у даному сквері масштабну акцію з благоустрою. За словами начальника управління комунального господарства, якщо така пропозиція надійде і буде затверджена на виконкомі, управління допоможе втілити даний проект у життя.
У Житомирі пофарбували літак у сквері імені 30-річчя Перемоги

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: