Наступного тижня в Житомирі обіцяють провести нараду, присвячену захисту прав дітей » Новини Житомира
 
 


Наступного тижня в Житомирі обіцяють провести нараду, присвячену захисту прав дітей

Автор: news_maker від 23-02-2017, 20:05, переглядів: 914

Наступного тижня в Житомирі обіцяють провести нараду, присвячену захисту прав дітей

Про це під час сесії облради повідомив її очільник Володимир Ширма. Таке рішення з'явилося після виступів активістів, які звинуватили причетні служби у незаконному вивезенні дітей за кордон, а також недотриманні прав дітей. Зокрема, йшлося про завдання шкоди здоров'ю та позбавлення житла. В свою чергу, деякі депутати звернули увагу на перекручування фактів та їх невідповідність викладеному в офіційних заявах. Поставити крапку в емоційній суперечці під час засідання сесії взявся голова облради:

"Щоб не було цих всіх звинувачень, я думаю, що наступного тижня ми проведемо нараду за участі і силових наших структур, і відповідних служб обласної державної адміністрації, депутатів, комісії відповідної", – проанонсував майбутнє зібрання голова обласної ради Володимир Ширма.

Нагадаємо, що днями прокуратура області оприлюднила дані за минулий рік – впродовж 2016 року прокурорами на Житомирщині поновлено права понад однієї тисячі дітей. Серед виявлених порушень – невиплата належної грошової допомоги, позбавлення житла, відмови у взятті на квартирний облік, пише 103fm.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: