У Житомирі обговорили проблеми з тендерами » Новини Житомира
 
 


У Житомирі обговорили проблеми з тендерами

Автор: news_maker від 29-03-2017, 15:46, переглядів: 886

У Житомирі обговорили проблеми з тендерами

У Житомирі, 28 березня, відбувся практикум із застосування законодавства на тему: «Нове у сфері освіти. Організація надання якісних освітніх послуг».
«Асоціація міст України підтримує органи місцевого самоврядування, і один із напрямків нашої роботи – це навчання посадових осіб. Практикуми – планові заходи у житомирському відділені Асоціації міст України, на цей рік їх заплановано шість. Сьогоднішній практикум проводиться для голів об’єднаних громад, заступників голів місцевих рад, керівників органів управління освіти», - зазначила виконавчий директор Житомирського регіонального відділення Асоціації міст в Україні Тетяна Кухарська.
До роботи семінару долучились фахівці 18 об’єднаних територіальних громад, а також фахівці Житомисрької міської ради.
Присутні підняли численні проблемні питання у сфері проведення тендерів, фінансування профтехосвіти, залучення коштів на термомодернізацію шкіл та садочків, кадровий потенціал закладів, безпеки дітей у навчальних закладах та оплати праці педагогічним працівникам.
«У громадах існує проблема з тендерами. Якщо тендер не відбувся, садочок залишається без забезпечення харчуванням. Тому дуже важливо знати всі аспекти законодавства для вчасного та вдалого вирішення ситуації», - наголосив начальник управління освіти Валентин Арендарчук.
Захід відбувся у рамках реалізації проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)», який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.

У Житомирі обговорили проблеми з тендерами
У Житомирі обговорили проблеми з тендерами
У Житомирі обговорили проблеми з тендерами

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: